Milli Sporcunun Apandisi Alındı

 Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı ve Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Cevat Karagöl, apandis ameliyatı oldu. 

Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı ve Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Cevat Karagöl, apandis ameliyatı oldu. Dün gece evinde rahatsızlanan Karagöl, ailesi tarafından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tetkikleri yapılan Karagöl'ün apandisinin patladığı anlaşıldı. Kısa süre içerisinde ameliyata alınan Karagöl, başarılı bir ameliyat geçirdi. Ameliyatın ardından servise alınan Karagöl'ün sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Ameliyatı ile ilgili AA muhabirine açıklama yapan Karagöl, şiddetli bir ağrının ardından hemen hastaneye gittiğini söyledi. Hastanede apandisinin patladığının anlaşıldığını belirten Karagöl, "Çok şükür iyiyim. Biraz spordan uzak kalacağım. İnşallah kısa sürede kendimi toparlayarak milli formayı giymek istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: