Milli takım yurda döndü

A Milli Futbol takımı, Hırvatistan’la oynadığı maçın ardından Türk Hava Yolları’na (THY) ait tarifeli uçakla...

A Milli Futbol takımı, Hırvatistan’la oynadığı maçın ardından Türk Hava Yolları’na (THY) ait tarifeli uçakla yurda döndü. Havalimanındaki bazı futbolseverler, maçtaki performanslarından dolayı futbolcuları tebrik etti.
2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu play off ikinci maçında milliler, deplasmanda Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Golsüz biten maçın ardından milli takım, saat 03.35'de yurda döndü. Yorgun görünen futbolcular, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Bazı futbolseverler, oynadıkları futboldan dolayı futbolcuları tebrik etti.
A Milli Futbol takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, maçın iyi başladığını, kaçırdıkları goller olduğunu söyledi. Bu gollerin atılması durumunda maçın daha farklı olacağını kaydeden Buruk, “Genel olarak baktığımızda ilk maça göre çok çok üstünde bir maç oldu. Rakibimiz daha çok kendi sahasında bekledi. İlk maçta kazandıkları 3-0’lık üstünlük kendi sahalarında beklemeye itti. Bizim oyuncularımız çok iyi performans sergilediler. Bu bizi oyun olarak bir nebze mutlu etti. Tabiî ki, böyle bir takımı geçemediğimiz, İstanbul’da ağır bir yenilgi aldığımız için üzgünüz. Orada elimizden geleni yaptık” dedi.
Yeni oynayan oyuncuların maçta istekli olduklarını ifade eden Buruk, “Yeni oyuncuların o isteklerini sahaya yansıtmaları bizim için sevindirici oldu. Hem yarışıp, hem de takımı gençleştirmek zor. Takımı gençleştirmek de bunu hak eden genç arkadaşlarımız olduğu sürece zaten formayı kendiliğinden alacaklardır. Şans geldiğinde de en iyi şekilde kullanmaları gerekiyor. Bugün bunlardan biriydi. Bundan sonra da burayı her zaman hak eden alacaktır. Özellikle bugünkü oyun bizi mutlu etti” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz