Milli Takımda Enes Kanter Tepkisi

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne hazırlanan Milli Takım'a İstanbul'da katılacağını bildirmesine rağmen daha sonra mazeretsiz olarak katılmayacağını...

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne hazırlanan Milli Takım'a İstanbul'da katılacağını bildirmesine rağmen daha sonra mazeretsiz olarak katılmayacağını ileten Enes Kanter'e tepkiler sürüyor. Herkesin tatilinden feragat ederek antrenmanlara geldiğini ifade eden A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, "Bu sevginin insanın içinde olması gerekiyor. Bu sevgi olıduğu zaman gelip buraya oynuyorsunuz" dedi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı 2013 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Beyaz Rusya maçının hazırlıklarını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sürdürürken, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Enes Kanter'in katılmamasını değerlendirdi.

Reklam
Reklam

"BAYRAK AŞKI İLE OLACAK BİR OLAY"

Kendisinin Milli formayı 200 kez giydiğini söyleyen A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, "Milli formada para kazanmıyorsunuz. Bayrak aşkı ile olacak bir olay. Buraya herkes tatilinden, eşiyle çocuklarından feragat edip geliyor. Burada ülkeye hizmet ediyorlar. Bu sevginin insanın içnde olması gerekiyor. Bu sevgi olduğu zaman gelip buraya oynuyorsunuz. Enes mazeretsiz bize katılamayacağını belirtti. Diğer arkadaşlar Kerem, Hidayet hepsi mazeretlerini belirtip izin isteyerek gelmediler. Ben Enes açısından üzüldüm. Bu ülkede yetişmiş bir oyuncunun gelip her zaman Milli Takım göreve çağırdığı zaman hazır olması gerekir. Özellikle sakatlığı, oynadığı lig olmadığı zaman gelip oynaması gerekiyordu, gelmedi. Onun kendi kararı" diye konuştu.

"BURDAN BİR ÇOK YILDIZ GELİP GEÇTİ"

Oyunculardan çok takımın önemli olduğunu ifade eden eden A Milli Harun Erdenay, "Bir çok yıldız geldi oynadı. Bir çoğu emekliye ayrıldı, bir çoğuda gelecek. Genç bir çocuk belki hatasını farkeder ama görevdeki koç ne düşünür, ne yapar onun için bilemem" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz