Milli Takımı gelmeyen Naz Aydemir'e 3 maç ceza

Aroma Kadınlar Birinci Ligi takımlarından Fenerbahçe Universal'in milli pasörü Naz Aydemir, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)...

Aroma Kadınlar Birinci Ligi takımlarından Fenerbahçe Universal'in milli pasörü Naz Aydemir, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ceza Kurulu tarafından 3 maçtan men edildi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Ceza Kurulu, sakatlığını öne sürerek milli takım kamplarına katılmayan ve bu süre içinde kulübünde antrenmanlara çıktığı tespit edilen Naz Aydemir'in savunmasını istemişti.
Alınan bilgiye göre Türkiye Voleybol Federasyonu Ceza Kurulu, Aydemir'i suçlu buldu ve milli sporcuyu 15 gün salonlardan men etti.
Aydemir, ilki bu akşam Fenerbahçe Universal ile Eczacıbaşı Vitra arasında yapılan Kadınlar Süper Kupa maçı olmak üzere 2011 - 2012 Aroma Kadınlar Birinci Ligi'nin de ilk 2 maçında forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz