Milli Tekvandocular Servet Ve Nur'dan Vali Aksoy'a Ziyaret

2012 Londra Olimpiyatları'nda tekvando 68 kiloda altın madalya kazanan Servet Tazegül ile gümüş madalya kazanan milli tekvandocu Nur Tatar, Samsun

2012 Londra Olimpiyatları'nda tekvando 68 kiloda altın madalya kazanan Servet Tazegül ile gümüş madalya kazanan milli tekvandocu Nur Tatar, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Aksoy, milli tekvandocuların antrenörü Ali Şahin ve Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin'in katıldığı ziyarette, milli tekvandocuları Samsun'da görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Tazegül ve Tatar'ın yetişmesinde emeği geçen Federasyon Başkanı Şahin ile antrenör Ali Şahin'e teşekkür eden Aksoy, "Birlikte büyük bir çalışmanın sonucu bu başarı elde edilmiştir, buna inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Milli tekvandocuların Samsun'da bir hafta devam edecek olan Tekvando Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılacağını aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

"Bin 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Tekvando Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na Londra Olimpiyatları'nda madalya alan sporcularımızın katılması bu spora olan ilginin daha üst noktalara taşınmasında önemli katkı sağlayacaktır. Bu nedenle arkadaşlarımız da Samsun'da bulunuyorlar. Başta federasyon başkanı ve sporcularımız olmak üzere kendilerine teşekkür ediyorum. Genç sporcularımızı kutluyorum. Onların bu başarıları diğer spor yapan gençlerimize örnek olacak ve onların çalışma tempolarını daha üst noktalara taşımalarına katkı sağlayacaktır."

Aksoy daha sonra milli tekvandoculara Atatürk Anıtı'nın bulunduğu tabloları, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin ile antrenör Şahin'e Atatürk'ün ilk adımını simgeleyen heykelciği hediye etti.

Sporcular daha sonra Vali Aksoy ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: