Milli voleybolcu Çağla Akın'ın 'Ay-yıldız' uğuru

Yıldız Bayan Voleybol Milli Takımının gelecek vadeden oyuncularından Çağla Akın, başarılı oyununun yanı sıra eline...

Yıldız Bayan Voleybol Milli Takımının gelecek vadeden oyuncularından Çağla Akın, başarılı oyununun yanı sıra eline yaptırdığı 'Ay-yıldız' dövmesiyle de dikkat çekiyor.
Avrupa Şampiyonu olan takımın önemli bir parçası olan Çağla Akın, şimdi de 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda (EYOF) Türkiye'nin başarısı için ter döküyor. Genç sporcu, oyunlarda 3-0 kazanılan Belçika maçında ortaya koyduğu performansıyla beğeni toplarken, eline yaptırdığı 'Ay-yıldız' dövmesiyle de Türk sporseverlerin gönlünü kazanmayı başardı.

Reklam
Reklam

AKIN: AY-YILDIZ BENİM UĞURUM

Başarılı oyuncu Çağla Akın, eline yaptırmış olduğu dövmenin kendisinin uğuru olduğunu söyledi.
Ülkesinin sembolünün kendisine uğur getirdiğini ifade eden Çağla, "Avrupa Şampiyonası'nda mücadele ederken elime bu dövmeyi yaptırmıştım. O zaman çok uğurlu geldi ve Avrupa Şampiyonu olduk. EYOF'a gelirken de aynı dövmeden yaptırdım. Burada da şampiyon olup altın madalya kazanmak istiyoruz." dedi.
Çağla, birbirini yakından tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ve bunun avantajını kullanarak EYOF'dan altın madalyayla ayrılacaklarına inandıklarını kaydetti.
Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un formasını giyen genç voleybolcu, gelecekte takımının ve milli takımın değişmez ismi olmak istediğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz