Mimar Odaları Yöneticilerinden Başkan Arpacıoğlu'na Ziyaret

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Özçelik ile Ünye Mimarlar Odası Başkanı Ceyhun Cerrahoğlu, Mimarlar Haftası...

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Özçelik ile Ünye Mimarlar Odası Başkanı Ceyhun Cerrahoğlu, Mimarlar Haftası nedeni ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu ziyaret eti.

Ziyarette konuşan Mehmet Özçelik mimarların yaptıkların işlerin öneminden ve geçmişten geleceğe meslekteki yerinden bahsetti.

Özçelik, “Üç büyük meslekten bir tanesi de mimarlıktır. En iyi ustamız, üstadımız malumunuz Mimar Sinan’dır. Mimar Sinan’ın mimarlığı dünyada nam salmış, böyle kutsal bir mesleğin en büyük ustası da bizim ecdadımızdan olması bizleri çok memnun etmektedir. Yaptığınız iş gereği bir şeyler üretip, hesap ve mantık çerçevesinde yeni bir şey imar ediyorsunuz. Bu manada meslektaşlarımızla yakından ilgilendiğinizi iyi biliyor ve birçok arkadaşımızın sizlerle birlikte çalışarak bu pastadan dilim paylaştığını biliyoruz. Bu manada size çok teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Ahmet Arpacıoğlu ise “Öncelikle Mimarlar Haftası dolayısı ile haftanızı kutluyorum. Sizin de bahsettiğiniz gibi böyle büyük üstatların, mimarların günümüzdeki kutsal mesleklerini de icra etmeniz bizleri onurlandırmaktadır. Mesleğinizden olan arkadaşlarla iş yapmaktan memnuniyetimi de sizlerle paylaşmak isterim. Onların ortaya koyduğu plan ve proje bizim başarımız sayılır. Çünkü belediyecilik olarak bizim işlerimizin temel işlerinden bir tanesidir mimarlık. Bu manada sizleri kutluyor, işlerinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: