Mimar Sinan Mahallesi’nde Yol Ve Kaldırım Çalışmaları Başladı

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yol genişletme, kaldırım, park ve otopark düzenleme çalışmalarını...

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yol genişletme, kaldırım, park ve otopark düzenleme çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar kapsamında 6004, 6009 ve 6011 sokaklarda yol genişletme ve kaldırım, 6009, 6010 ve 6011 sokaklarda ise 3 adet park ve otopark düzenlemesinin yapılacağı açıklandı. Toplam 473 metre uzunluğundaki yol güzergahında sağlı sollu kaldırım yapılacağı, yapımı planlanan parklar içerisinde ise bölge halkının ihtiyaçlarına göre spor aletleri, çocuk oyun grupları, piknik masaları ve yeşil alanların bulunacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen bölge halkından gelen istekler üzerine Mimar Sinan Mahallesi’nin düzenleme kapsamına alındığını söyledi. İlçe halkına eşit hizmet götürmeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Sözen, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için tüm ekiplerin seferber edildiğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: