Mimar Sinan Üniversitesi Öğrencileri'nden Anket Çalışması

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Taşköprü'de anket çalışması yaptı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Taşköprü'de anket çalışması yaptı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Rıfat Akbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada "Planlama Atölyesi" dersi kapsamında yaptıkları çalışmaların, mahallelerde hane halkı sayısına istatiksel bir örnekleme üzerinden gerçekleştiğini belirtti.

Akbulut, çalışma kapsamında öğrencilerin vatandaşlarla hane halkı anketi yaptığını ifade ederek, "Bu çalışma, şimdiye kadar verdikleri yardım, destek ve anlayış için üniversitemizin Taşköprü Belediyesi ve Taşköprülülere bir anlamda vefa borcu olarak da görülmeli ve değerlendirilmelidir" dedi.

Reklam
Reklam

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik kadro ve öğrencilerine Taşköprü için yaptıkları faydalı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların yazılı birer kaynak haline getirileceğini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: