"Mimar Sinan'ın Eserlerine Saygı Turu"

Edirne Bisiklet Kulübü Derneği (EBİS) üyesi 6 sporcu, "Mimar Sinan'ın Eserlerine Saygı Turu" kapsamında Mostar Köprüsü'nden başlayarak Edirne'de son bulan

Edirne Bisiklet Kulübü Derneği (EBİS) üyesi 6 sporcu, "Mimar Sinan'ın Eserlerine Saygı Turu" kapsamında Mostar Köprüsü'nden başlayarak Edirne'de son bulan yolculuklarında, yaşadıkları tecrübeleri gazetecilerle paylaştı.

EBİS Başkanı Sadi Çalışkan, Edirne Belediyesi meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında, tarihi Mostar kentinden 10 Mayıs'ta başladıkları bisiklet turunda, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Makedonya ve Bulgaristan güzergahını takip ederek Edirne'ye geldiklerini anlattı.

Çok zor ve bir kadar da anlamlı ve önemli olan bisiklet turunu başarıyla tamamladıklarını anlatan Çalışkan, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Yurt dışına çıkınca ülkemizin ne kadar büyük olduğunu daha iyi anladık. Bu projenin ne kadar büyük anlam ifade ettiğini daha iyi gördük ve yaşadık. Her gittiğimiz ülkede konsolosluklarımızdan büyük destek aldık. Biz oraya gitmeden her şeyimiz, her ihtiyacımız ayarlanmıştı. Tur esnasında bazı ufak defek sorunlar yaşasak ta, bunların üstesinden geldik. Mimar Sinan'ın Eserlerine Saygı Turu'nu başarıyla tamamladık."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: