Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nde seçim heyecanı başladı

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nin 4–5 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan genel kurul öncesi Mimar İsmail...

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nin 4–5 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan genel kurul öncesi Mimar İsmail Ruhlukürkçü, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ruhlukürkçü, “Mimarlığın asla bitmeyecek bir süreç olduğunu bilen, Mimar Sinan’dan öğrendiği usta çırak ilişkisini yönetim kademesinde tecrübe ve heyecan olgularıyla birleştirmeye çalışan bizler 2012–2014 seneleri için Mimarlar Odası Kayseri Şubesi yönetim kademelerine yenilenerek gelişerek adayız.” dedi.

İsmail Ruhlukürkçü, yaptığı açıklamada, 4–5 Şubat’taki seçimlerde meslektaşlarını destek olmaya çağırdı. Ruhlukürkçü, “Mimarlığı bir meslek değil yaşam biçimi haline getirmek, yerel yönetimlere katkı, ulusal düzeyde kent için, uluslar arası düzeyde Türk mimarlığının adını duyurabilme adına yapacağımız yönetim çalışmalarında kentli mimarların desteğini hissetmek bizleri azimlendirecek, önerileri ise yol haritamız olacaktır. Bu bağlamdan hareketle 4 Şubat'ta yapılacak olan genel kurulumuzda ve 5 Şubat'ta yapılacak seçimlerde tüm meslektaşlarımızı mesleğimiz adına mimarlık paydası altında buluşmaya çağırıyor ve bizlere destek olmalarını diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Ruhlukürkçü’nün yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluştu: "İsmail Ruhlukürkçü, Kasım Balcı, Hakan Kılınç, Güntülü Gündoğ, Eda Velibaşoğlu, Hatice Köseler, Ayşegül Kıdık, Gökhan Kazancı, Hatice Toramanlı, Ayhan Arif Şahin, Bengi Nur Öztaş, Ahmet Yağmur, Şule Yarımçam, Bahadır Altınkaynak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz