Mimarlar Odası Kayseri Şubesi'nde Yeni Dönem

KAYSERİ (AA)  - Bir süre önce yapılan genel kurulda seçilen Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımı yaptı. 

Bir süre önce yapılan genel kurulda seçilen Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımı yaptı. Başkan Eda Velibaşoğlu, düzenlediği basın toplantısında, 19 Ocak'taki 12. Olağan Genel Kurulda yapılan seçimlerde göreve geldiklerini anımsattı. Kendisinin başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda 2. başkanlığa Güntülü Gündoğ, sekreterliğe Ayşegül Kıdık, saymanlığa Hakan Kılıç'ın getirildiğini, Bahadır Altınkaynak, Fatih Boydak ve Gökhan Kazancı'nın ise üye olarak görev aldığını belirten Velibaşoğlu, şöyle devam etti: "Yönetim kurulu olarak mimarlık ortamı bakımından zorlu bir mücadele içerecek bu süreçte önemli bir görevi üstlenmiş bulunuyoruz. İçinden geçmekte olduğumuz olağanüstü koşullarda meslek odalarının aydınlatıcı, kamu yararı ve meslek etiğini vurgulayan sorumlulukları kritik önem taşımaktadır. Yönetim kurulu olarak bu dönemde, başta meslektaşlarımız olmak üzere bütün duyarlı kesimleri, meslek örgütlerimizin kimliklerini koruma ve dolayısıyla mesleki sorumluluklar konusunda hep beraber çalışmaya davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: