Mimarların Müze’de Resim Sergisi Ve Ödül Töreni

Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi ve temsilcilikleri tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 23 Nisan Ulusal...

Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi ve temsilcilikleri tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlköğretim Okulları Arası Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi.

Sıdıka Erke Müzesi’nde düzenlenen sergi ve ödül töreninde konuşan Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği Başkanı Yavuz Çığlıdağ, yarışmada öncelikli amacımız, mimarlık mesleği ile ilgili kavramların çocuklar tarafından ilgi çekmesini sağlamak, çocukları ve ailelerini mimarlık ile ilgili konularda düşünmeye teşvik etmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Çığlıdağ, “Bu sene "Mimarlık ve Engelsiz Çevre" konusuyla, öğrencilerin becerileri ve hayal güçleri ile birlikte ortaya çıkardıkları eserler göz kamaştırdı.Her katılımcının değerli katkılar sunduğu bu yarışmada, dereceye giren öğrencilerin değerlendirilmesinde görev alan Adil Şahin, Salih Cebe, Latife Akın ve Asil Özgür’e teşekkür ederiz” dedi. Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği Yönetim Kurulu üyelerinden İlhan Özen, Vahit Büyüksaraç ve Hüseyin Güven’in de katıldığı törende, dereceye giren çocukların hediyeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: