Mimarlık Fakültesi Öğrencileri, Yapımı Devam Eden Yeni Fakültelerini Ziyaret Ettiler

Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi çalışanları ve öğrencileri, inşaat çalışmaları devam eden, yeni mimarlık fakültesi binasını ziyaret ettiler.

Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi çalışanları ve öğrencileri, inşaat çalışmaları devam eden, yeni mimarlık fakültesi binasını ziyaret ettiler.

Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yaşar Bahri Ergen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin 2012-2013 eğitim - öğretim yılında öğrenci alarak aktif hale geldiğini belirtti.

Fakültenin Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nün Türkiye'nin her bölgesinden gelen öğrencilerden oluştuğunu söyleyen Ergen, "Amasya ilimizin kültür elçileri olarak mezun olacak bu öğrencilerimiz, şu anda İngilizce dil hazırlık sınıfına devam ediyorlar. Ziyaretimizi, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Okan Murat Dede, Fakülte Sekreteri Rana Ladikli ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile gerçekleştiriyoruz. Yeni Mimarlık Fakülte binası tamamlanmak üzeredir. Öğrenciler öğrenecekleri mesleklerine uygun olarak araştırma, gözlem ve belge toplama konularında, bu ziyaretleri ile tam puan almışlardır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cihan Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: