Minareden dökülen parçalar korkuttu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sağanak yağış nedeniyle cami minaresinin şerefesinden korkuluk parçalarının dökülmesi üzerine zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı.Etkili olan sağanak yağışta Gazi Süleymanpaşa Camii’nin minare şerefesinden korkuluk parçaları yola döküldü.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sağanak yağış nedeniyle cami minaresinin şerefesinden korkuluk parçalarının dökülmesi üzerine zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı.
Etkili olan sağanak yağışta Gazi Süleymanpaşa Camii’nin minare şerefesinden korkuluk parçaları yola döküldü. Devriye görevi esnasında durumu fark eden Malkara Belediyesi Zabıta ekipleri, yoldan geçen vatandaşlar için tehlike arz eden alana güvenlik şeridi çekip, tedbir aldı.
Mahalle sakinleri ile cami cemaati, halkın can güvenliğini düşünen zabıta ekiplerinin zamanında müdahalesi için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz