Minareye Paratoner Takıldı

Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün yardımıyla Şiran'da bir caminin minaresine paratoner takıldı.

Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün yardımıyla Şiran'da bir caminin minaresine paratoner takıldı.

Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürü Çetin Ziya Tanış, Şiran Merkez Camisi'nin minaresine yıldırım düşmesini önlemek amacıyla Şiran Müftülüğü'nün talebi üzerine ilçeye tam donanımlı itfaiye aracı gönderdiğini söyledi.

Minareye, 33 metre yüksekliğe çıkabilecek merdiveni bulunan itfaiye aracıyla paratoner takıldığını ifade eden Tanış, şunları söyledi:

"Gün geçtikçe güçlendirdiğimiz araç parkurumuz ile araçlarımızdan her konuda faydalanmaya devam ederek en iyi hizmeti vermek için gayret ediyoruz. Yeni aldığımız itfaiye aracımız sayesinde, artık doğabilecek her türlü yangına en hızlı şekilde müdahale edebiliyoruz. Aracımız tam donanımlı olarak tasarlanmış olup 33 metre yüksekliğe kadar çıkarak en yüksek binalara ulaşabilmektedir. Böylece yüksek binalarda doğabilecek her türlü olumsuzluklara anında müdahale edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: