Mini Kral Ve Kraliçe Yarışması

Sakarya Gazetesi tarafından bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen 'Mini Kral ve Kraliçe Yarışması’nın finali NeoPlus Outlet...

Sakarya Gazetesi tarafından bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen 'Mini Kral ve Kraliçe Yarışması’nın finali NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AvmMfiPartners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet’in ana sponsorluğunu üstlendiği yarışmada, 85 yarışmacı arasından 8 kız ve 8 erkek çocuğu finale kaldı. Finalistler arasında şölen havasında geçen yarışmada çocuklar dans gösterileri ve şarkılarını sergilerken, birbirinden keyifli dakikalar yaşandı. Ödül töreninde NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’ne katkılarından dolayı Alışveriş Merkezi Müdürü Mert Örücü’ye plaket taktim edildi. Mini kral ve kraliçeye iPad ve bisiklet, finale kalan tüm çocuklara katkılarından dolayı hediyeler armağan edildi.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilen yarışmanın jüri üyeliğini ise, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin, Prof. Dr. Gülten Seber, Prof. Dr. İlknur Sivriköz, Prof. Dr. Sibel Sevim, Sakarya Gazetecilik ve Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Üstüner Ünügür yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: