Minibüs Sürücülerinin Eşleri Eylem Yaptı

Denizli’de yeni ana ulaşım planı çerçevesinde minibüslerin güzergahlarının değişmesiyle ilgili eylemler devam ederken, Denizli Belediye...

Denizli’de yeni ana ulaşım planı çerçevesinde minibüslerin güzergahlarının değişmesiyle ilgili eylemler devam ederken, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni ana ulaşım planının sağlam temeller üzerine oturduğunu söyledi.

Denizli’de hafta başında metrobüslerin hizmete girmesinin ardından minibüs sürücülerinin güzergahlarının değiştiği iddiasıyla yaptıkları eylemler devam ediyor. Bugün de minibüs sürücülerinin eşleri, Denizli Belediyesi’nin önüne gelerek, çocukları ile birlikte oturma eylemi yaptı. Yeni ulaşım planının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini savunan kadınlar, bir süre sonra eylemlerine son verdi.

Reklam
Reklam

Yeni ana ulaşım planı ile ilgili açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yeni ana ulaşım planının sağlam temeller üzerine oturduğunu söyledi. Konuyla ilgili olarak herkesi dinlediğini ve dinlemeye devam edeceğini belirten Başkan Zolan, “Biz herkesi dinleyerek demokratik bir şekilde karar alan ve veren bir belediyeyiz. Yeni ana ulaşım planı ile ilgili olarak herkesi dinliyoruz. Biz bu planı gayet bilimsel bir şekilde hazırladık. Bu plan sağlam temeller üzerine oturuyor. Denizli’nin geleceği ile ilgili bir plan bu. İnşallah her şey güzel olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: