Minibüs Ve İnek Çalan Hırsızlar Yakalandı

Gaziantep'te bir minibüs ve iki büyükbaş hayvan çalan hırsızlar yakalandı.

Gaziantep'te bir minibüs ve iki büyükbaş hayvan çalan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, A.B. ve beraberindeki 2 arkadaşı, Gaziantep Düztepe bölgesinde B.K.'ye ait 27 YN 020 plakalı minibüsü çaldı. Daha sonra çaldıkları minibüsle Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı Arslanlı köyüne giden şahıslar, sabaha karşı İsmet Kaplan'a ait olduğu öğrenilen ahırdaki iki büyükbaş hayvanı alarak kaçtı. Gece geç saatlerde iki farklı hırsızlık olayı ile ilgili ihbar alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumu hemen diğer ilçelere bildirdi.

Reklam
Reklam

Olay ile ilgili çalışma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine belirtilen aracı Gaziantep Şanlıurfa Karayolu Nizip İlçe Merkezi girişinde tespit etti. Şahıslar polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Bir süre polisten kaçan şahıslar, izini kaybettirmeye çalıştı. Daha sonra zanlılar, yolu kesen polis otosuna çarparak zeytin tarlasına girdi. Araçta bulunan 3 şahsı gözaltına alan polis minibüs sürücüsünü de zeytin ağıcının üzerinde saklanırken buldu. Çalınan araç ve hayvanlar Nizip İlçe Emniyet Müdürlüne götürüldü.

Gözaltına alınan zanlılardan A.K.'nin daha önceden hırsızlıktan 14 kaydı bulunduğu bunların 3'ünden aranması olduğu öğrenildi. 3 ayrı hırsızlık suçundan aranan şahısın üzerinden bir de sahte kimlik çıktı. Çalıntı araç sahibine teslim edilirken, köyde geçimini hayvancılıkla sağlayan İsmet Kaplan emniyetin bahçesindeki hayvanlarını görünce sevince boğularak polise ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan, ifadesi alınan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: