Minibüsçüler arasında silahlı kavga

Kırıkkale'de akaryakıt istasyonunda aralarında daha önceden husumet bulunan minibüsçüler arasındaki tartışmada kan döküldü.

Kırıkkale'de bir akaryakıt istasyonunda aralarında daha önceden husumet bulunan minibüsçüler arasındaki tartışmada kan döküldü. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerinen 4 kişi yaralandı.

Samsun Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonunun park alanında aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, Engin Zengin (24), Harun Bedir (29), Ergün Uygur (29) ile yoldan geçen İbrahim Akman, silah ve bıçakla yaralandı.

Reklam
Reklam

Engin Zengin, Harun Bedir ile İbrahim Akman, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine, Ergün Uygur ise Kırıkkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Harun Bedir’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelilerinin yakalanması için arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Erhan GÖĞEM/ KIRIKKALE, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: