Minibüsle Yol Ve Otopark Çalışmasını Incelediler

RİZE (AA) - Rize Valisi Nurullah Çakır beraberinde Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile minibüsle yol ve otopark yapım çalışmalarını inceledi.

Rize Valisi Nurullah Çakır beraberinde Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile minibüsle yol ve otopark yapım çalışmalarını inceledi. Rize Valisi Nurullah Çakır ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İslampaşa Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol yapım çalışması ve geçici otopark çalışmalarını yerinde inceledi. Çakır ve Bakırcı, Güney Çevre Yolu 160 evler mevkisindeki otoparkı gezerek minibüsçülerle sohbet etti. Çakır ve Bakırcı daha sonra minibüse binerek yol çalışmasını inceledi. İnceleme sonrası Çakır ve Bakırcı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Hasan Türüt ile hastaları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Halil Bakırcı, geçici otoparkın, yapımına başlanan otoparkın tamamlanıncaya kadar açık kalacağını, hastane yolu trafiğini rahatlatmak için bu çalışmayı yaptıklarını belirterek, "Yol yapım çalışmasını 3-4 yıl önceden planlamıştık. Çalışmalar tamamlanarak yapımı gerçekleşti. Geçici otopark ise hizmet vermeye devam edecek. Hastalar geçici otopark hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek. Minibüsler hastaları ücretsi hastaneye taşıyacak" dedi.

Reklam
Reklam
</amp-ad>

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz