Minibüsteki Zuladan 5 Bin 250 Adet Kaçak Sigara Çıktı

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün tabanına yapılmış özel zuladan 5 bin 250 paket gümrük...

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün tabanına yapılmış özel zuladan 5 bin 250 paket gümrük kaçağı sigara çıktı. Olayda biri eski polis memuru olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray-Adana karayolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Adana’dan Aksaray istikametine seyreden Ökkeş Y. (30) idaresindeki 06 BC 6056 plakalı minibüsü şüphe üzerine durdurdu. Arama noktasına çekilen minibüste yapılan aramada aracın tabanına yapılmış bölmeleri tespit eden polis, zulaya ulaşmak için minibüsün koltuklarını ve tabanındaki tahta ve halıları söktü. Üç ayrı bölmeye ulaşan polis, yaptığı incelemede 5 bin 250 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Minibüs sürücüsü Ökkeş Y. ile yanında bulunan Mustafa Ö. (41) ve Hakim S. (31) gözaltına alındı. Şahısların yapılan sorgulamasında Mustafa Ö.'nün eski bir polis memuru olduğu ve mesleğinden ihraç edildiği, Hakim S.'nin ise kaçakçılıktan yakalama kararının bulunduğu tespit edildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: