Minibüsü Seyir Halindeyken Alev Aldı, Sürücüsü Yaralandı

- TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde içerisindeki yolcuları indirdikten sonra bakım için sanayiye götürülmek istenen yolcu minibüsü seyir halindeyken alev aldı. Motor

- TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde içerisindeki yolcuları indirdikten sonra bakım için sanayiye götürülmek istenen yolcu minibüsü seyir halindeyken alev aldı. Motor kısmında oluşan elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında minibüs kullanılmaz hale gelirken, sürücüsü yaralandı.
Olay, Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. 65 yaşındaki Hakan Karaday, 59 M 5038 plakalı minibüsten yolcuları indirdikten sonra, aracı bakım için sanayiye götürmek istedi. Minibüs, Kurtuluş Caddesi üzerinde seyrederken, motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Alevler sürücünün ayakkabıları ile pantolonuna da sıçradı. Paniğe kapılan Karaday, yol kenarında park halinde bulunan 5 araca çarparak durdurduğu minibüsten indi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonucu minibüs kullanılmaz hale geldi. Vücudunda yanıklar oluşan sürücü Hakan Karaday ise ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Yangının minibüsün motor kısmında elektrik kontağından çıktığı belirtilirken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: