Minibüsün Şerit İhlali Faciaya Sebep Oluyordu

Orhangazi karayolunda bir minibüsün şerit ihlali yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 araç birbirine...

Orhangazi karayolunda bir minibüsün şerit ihlali yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 13.00 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu Marzim Tesisleri önünde meydana geldi. Ayhan Ünver (48) idaresindeki 55 NV 494 plakalı minibüs, Yat Fabrikası önünde aniden sağ şeritten sol şeride geçmek istediği esnada aynı yönde gitmekte olan Ercan Külli (46) idaresindeki 34 JB 4233 plakalı otomobil minibüse çarpıp savruldu. Bu esnada yine aynı yönde gitmekte olan Mustafa Berber (43) idaresindeki 34 JA 1712 plakalı hafif ticari araç da otomobile çarptı. Arada kalan ve savrulan otomobil, takla attıktan sonra yol kenarında durabildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Ercan Külli’nin eşi Serap Külli (44) hafif yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serap Külli tedavi altına alınırken, oğlu Kerem Külli kazanın şoku ile babasının kucağında gözyaşı döktü. Kaza yerinde kısa süreli bir panik yaşanırken, jandarma ve polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: