Minik Balerinler Büyüledi

Düzce’de bale eğitimi alan öğrenciler hünerlerini sergiledi. Öğrenciler yıl sonu bale gösterisinde muhteşem bir dans...

Düzce’de bale eğitimi alan öğrenciler hünerlerini sergiledi. Öğrenciler yıl sonu bale gösterisinde muhteşem bir dans sundu.

Düzce Efteniz Bale Kursu'nu tamamlayan öğrencilerin yıl sonu gösterisi velilerin beğenisini kazandı. Bale eğitimi alan küçük balerinlerin dans gösterileri büyük alkış aldı. Yaramaz Kelebekler ve İspanyol Kızlar bale grubu muhteşem performansları izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gösterinin baş mimarı, Ankara Devlet?Opera ve Balesi Bale Sanatçısı Neşe Güne, balenin çok zorlu bir eğitimden geçtiğini belirtti. Güne, bale öğrenmek isteyenlere ise “Öncelikli baleyi sevmeleri, sabırlı, istekli olmaları ve çok çalışmaları gerekiyor. Sevgi ile her alanda başarılı olabileceklerini düşünüyorum. Bale görsel sanatların kraliçesidir. İnsanoğlunun ortak dili olan dansın belli bir teknikle, bir konuyu, masalı, jest ve mimiklerle bale sanatı ile birleştirerek anlatım dilidir” dedi.

Reklam
Reklam

Efteniz Cafe’de sahnelenen 5-7 ve 8-12 yaş grubundaki küçük balerinlerin gösterilerinin ardından program canlı müzik ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: