Minik Başkan Basketbol Sahalarının Zeminin Düzenlenmesi Talimatını Verdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, minik öğrenciler bir günlüğüne yerel yönetimlere...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, minik öğrenciler bir günlüğüne yerel yönetimlere vekalet ettiler. Hüseyin Turgut Karabağlı İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencisi Ege Uymaz da Bodrum Belediye Başkanı oldu.

Hüseyin Turgut Karabağlı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yıldızhan, okul öğretmenlerinden Serap Günday ve okul öğrencilerinden Ceyda Koç, Özlem Özkula ve Oğulcan Önder’in hazır bulunduğu ziyarette Ege Uymaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan görevi devraldı ve öncelikle tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Reklam
Reklam

Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik'i telefonla arayarak Hüseyin Turgut Karabağlı İlköğretim Okulu'nun eksiklikleri hakkında bilgiler veren Ege Uymaz, Basketbol sahalarının zemininin aşırı sert olduğunu, yaralanmaların sıklıkla yaşandığını belirtti. Ayrıca okul kütüphanesinin, öğretmenler odasının yetersiz olduğunu da sözlerine ekleyerek Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik'ten okullarına gelerek gerekli notları yerinde almalarını rica eden Ege Uymaz’a Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik de verdiği bilgiler için teşekkür ederek en kısa zamanda kendilerini ziyaret edeceğini söyledi.

Bir günlüğüne Bodrum Belediye Başkanlığı görevini Ege Uymaz’a teslim eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çevresindeki sorunlara olan duyarlılığından dolayı Ege Uymaz’ı kutladı ve geleceğin başkanları olarak kendileriyle gurur duyduğunu aktardı.

Başkan Mehmet Kocadon ziyaret sonunda günün anısına geleceğin büyüklerine hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: