Minik Boksörler Türkiye Şampiyonası Hazırlıklarını Sürdürüyor

Malatya Turgut Özal Boks Kulübü sporcuları, Üst ve Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası hazırlıklarını yoğun...

Malatya Turgut Özal Boks Kulübü sporcuları, Üst ve Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

28 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında Şırnak’ta yapılacak olan Üst ve Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonasına katılacak olan minik boksörler, Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor.

Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Boks Antrenörü Aziz Bayduz, “Türkiye Boks Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Üst ve Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası 28 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında Şırnak’ta yapılacak. Doğu’da Türkiye Boks Şampiyonası’nın yapılması bizleri çok memnun etti” dedi.

Reklam
Reklam

Bayduz, Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak iddialı olduklarını ifade ederek, “Biz şampiyona öncesinde Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde yapılacak olan Boks Turnuvasına katılacağız. Turnuvaya Erzurum, Bitlis, Muş ve Erzincan illerinden de takımlar katılacak. Bu turnuva, Üst ve Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası öncesi hazırlık niteliği taşıyor. İnşallah Türkiye Şampiyonası’nda iyi dereceler alarak, Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Milli Takım Boks Antrenörü Kemal Kargın ise, Üst ve Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, “Hazırlıklar iyi gidiyor. Türkiye Şampiyonası öncesi turnuvaya katılacağız. Malatya’da hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlayıp, turnuvada da eksiklerimizi gidereceğiz. Bu anlamda Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanarak gideceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz