Minik Derin'den 3 Altın Daha

Adanalı Derin Yerlikaya, bu sezon katıldığı müsabakalarda birincilik kürsüsünü kimselere kaptırmıyor.Yüzme teşvik yarışmaları 7 yaş...

Adanalı Derin Yerlikaya, bu sezon katıldığı müsabakalarda birincilik kürsüsünü kimselere kaptırmıyor.

Yüzme teşvik yarışmaları 7 yaş kategorisinde serbest ve sırtüstü stillerinde altın madalyaları toplayan minik Derin, Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışlarda da 3 altın madalya elde etti.

Serbest, sırtüstü ve 4x50 bayrak yarışlarında altın madalya kazanan Derin Derlikaya, izleyiciler tarafından da uzun süre alkışlandı.

Bilfen Spor Kulübü adına yarışan Derin'in kazandığı birinciliklerin yanısıra, bitiriş dereceleri de dikkatleri üzerine çekti. 7 yaş kategorisinde yarışan Derin, serbest stilde elde ettiği bitiriş derecesi ile 9 yaş grubunu yakaladı.

Reklam
Reklam

Yüzme otoritelerinin dikkatini çekmeyi başaran Derin, gelecekte milli mayonun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.

Bilfen Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Sibel Bencan, sporcusunun olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu ve uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi. Bencan, "Derin, kendi yaşıtlarına büyük farklar atarken, elde ettiği derecelerle de 9 yaş grubunu zorluyor. Sporcum, geleceğin yıldızı olmaya aday" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: