Minik Dostlarımız İçin Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz 3 Sağlıklı Mama Tarifi

Hep kuru mama hep kuru mama olmaz ki... Miniklerimizin de biraz yüzü gülsün, onlarında ağızları ballansın. Hem çok ucuza hem çok pratik evde hemencecik hazırlayabileceğiniz sağlıklı mama tariflerini sizin için araştırdık!

Ciğer kokusu mu alıyorum?

Avakado, soğan, aşırı yağlı etler köpeklerinize yarar değil zarar sağlar. Onların da bizler gibi hayat kaliteleri vardır. Uzmanlar da kuru mama ve ev yemekleri ile köpek besleme konusunda kendi aralarında ayrılırlar. Biz ise size kuru mamayla beslediğiniz dostunuzu arada bir evde hazırladığınız sağlıklı sebzelerle bezlemenizi öneriyor.

Ciğer, patates, havuç ve pırasa ile hazırladığını bu sağlıklı tarifle yoldaşınız çok daha mutlu olacaktır.

Ev Yapımı Çok Sağlıklı Köpek Maması Tarifi Burada

Reklam
Reklam

Ah! Bu sebzeler muhteşem...

Alkol, kafein, şeker ve hatta yumurta akı bile köpeğinize zarar verir! Köpeklerin mideleri tarafından kolayca öğütülemeyen ve zehirlenmelerine yol açan bu besinlerden mutlaka uzak durmalısınız.

Bazı hayvan severler hem mama fiyatlarının pahalılığından hem de tek tip beslenmenin köpekler için iyi olmadığına inandığından mamaları evlerinde kendileri hazırlıyorlar. Şimdi vereceğimiz tarifte de aslında ne kadar haklı olduklarını anlayabilirsiniz.

Lezzetli mi lezzetli mide ve beyin dostu dana etli, pirinçli ve sebzeli ev yapımı köpek mamasına minik dostunuz bayılacak!

Çok Sağlıklı Dana Eti Ve Sebzelerle Hazırlanmış Ev Yapımı Köpek Maması Tarifi Burada


Her şeyli Ev yapımı köpek mamasına minik dostunuz bayılacak!

Köpeklerin tükettikleri şeker (dondurma içindeki de dahil) direk kana karışıyor, buda karaciğerine çok büyük hasar bırakabiliyor, ayrıca gözlerinin de bozulmasında önemli bir etken teşkil ediyor. Bırakın ihtiyacı olan şekeri onlara yararlı olan besinlerden sağlasın.

Reklam
Reklam

İşte size içinde her şey bulunan ve hem tüylerinin parlaklığı hem mide sağlığı için büyük önem teşkil eden ev yapımı köpek maması tarifi.

Kümes Hayvanlı Ve Her Şeyli Evde Kolayca Yapılan Köpek Maması Tarifi Burada

Kokusuna bile çıldıracak!