Minik Ekipten Büyük Başarı

2013 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İzmir İl Yarışması’nda, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dal’da Konak Belediyesi Gençlik...

2013 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İzmir İl Yarışması’nda, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dal’da Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi İzmir Yöresi oyunları ile birincilik elde etti.

Başarılarıyla büyük gurur yaşatan ekibi Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da kutlayarak, 29-30 Mart tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan İzmir bölge final yarışmasında başarılar diledi.

25 ekip arasından il birincisi olduklarını belirten Halk Oyunları öğretmeni Fatoş Aydın, ekip arkadaşlarıyla birlikte yarışmalara çok sıkı hazırlandıklarını ve hedeflerinin bölge birinciliği, sonrasında da Türkiye birinciliği olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz