Minik eller doğayı temizledi

Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde kalan 65 çocuk, Ekşili Göleti'nin çevresini temizledi.

Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde kalan 65 çocuk, Ekşili Göleti'nin çevresini temizledi.

Döşemealtı Belediyesi ile Antalya Valiliği'ne bağlı Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi işbirliğinde 7-18 yaş arasındaki 65 çocuk ilçedeki Ekşili Göleti etrafında çevre temizliği yaptı.

Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi Müdürü Lütfi Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklara çevre temizliği bilincini kazandırmak amacıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

Çocuklarda çevre duyarlılığını artırmak istediklerini kaydeden Güney, "Turizm cenneti Antalya'nın temizliğine biz de katkıda bulunmak istedik. Çocuklarla bu doğa harikası alanı temizleyerek kaynaklarımıza sahip çıktığımızı gösterdik" dedi.

Reklam
Reklam

Çocuklar öğretmenleriyle beraber eldiven ve maske takarak göletin çevresindeki çöpleri topladılar. Daha sonra oyunlar oynayarak eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: