'Minik eller parmak boyası şenliği'

Iğdır'da, ana sınıfları arası düzenlenen 'Minik Eller Parmak Boyası Şenliği' kapsamında; 'Bahar ve Çocuk' konulu resim yarışması düzenledi.

IĞDIR (İHA) - Iğdır'da özel ilköğretim okulu konferans salonunda düzenlenen resim yarışmasına öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışmayla ilgili bilgi veren Özel İbrahim Avcı İlköğretim Okul Müdürü İsmail Arabacı, öğrencilerinin el becerisini geliştirmek, onların cesaretlendirmek ve özgüvenlerini kazanmaları maksadıyla böyle bir yarışma düzenlediklerini belirtti. Arabacı, "Yarışmaya 6 yaş anaokulu 140 öğrencisi katıldı. Jürimizin yapmış olduğu değerlendirme sonucu ilk 10'a giren öğrencimize madalya, başarı belgesi, eğitici oyuncak, boyama kitabı ve boya seti belgesi verdik. Yarışmaya Iğdır'daki birçok okuldan öğrencimizin katılması bizleri çok mutlu etti" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenci velilerinden Murat Karabıyık ise, "Öğrencimiz yarışmaya katılarak kendine güveni artacağı kanaatindeyim. Bu tür yarışmalar ve etkinlikler öğrencilerimiz üzerinde olumlu etkiler bırakıyor" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz