Minik Ellerden 250 Kilogram Kapak

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri topluma hizmet uygulamaları...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte 250 kilgram plastik şişe kapağı topladı.

MAKÜ Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan 10 öğrenciye kampanyadaki emeklerinden dolayı teşekkür eden Bahçelievler İlköğretim Okulu Ramazan Demir, "Bahçelievler İlköğretim Okulu olarak atık maddeleri tekrar kullanıma kazandırmak, çevre kirliğini önlemek, birlikte iş yapmanın hazzını yaşayabilmek ve sonucunda ihtiyacı olan bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye kazandırarak hayata tutunmasına yardımcı olmak istedik.Bu düşüncelerimizi gerçekleştirmek için okulumuzda plastik şişe kapağı toplama kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz imece ruhu ile kapak toplamaya başladı" dedi.

Reklam
Reklam

MAKÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Öğrencisi Meryem Keskin ise 250 kilogram plastik şişe kapağını İzmir'e göndereceklerini ve bir engelliye umut olacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: