Minik fotoğrafçılar AİÇÜ'yi ziyaret etti

Bilgi Koleji Fotoğrafçılık Kulübü üyesi öğrenciler, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi(AİÇÜ)’ni ziyaret etti. Fotoğraf makineleriyle ziyarete...

Bilgi Koleji Fotoğrafçılık Kulübü üyesi öğrenciler, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi(AİÇÜ)’ni ziyaret etti. Fotoğraf makineleriyle ziyarete gelen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan'le de fotoğraf çekti.

Rehber öğretmenleri ile birlikte üniversiteyi ziyaret eden Bilge Koleji Fotoğrafçılık Kulübü üyesi öğrenciler, ilk olarak Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Minik öğrenciler, Prof. Dr. Aslan’a sorular sorarak üniversite hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Aslan, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Rektör Aslan, öğrencilere şapka ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: