Minik Jimnastikçilerin Büyük Başarısı

Konak Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Jimnastikte Yıldız Kızlar ve Minik Erkekler takım olarak Türkiye 2.’incisi...

Konak Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Jimnastikte Yıldız Kızlar ve Minik Erkekler takım olarak Türkiye 2.’incisi ve 3.’üncüsü oldu.

Türkiye Kulüplerarası Birinci Etap ve Milli Takım seçmelerinde Konak Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Jimnastik ekibi takım olarak Türkiye ikincisi olurken, ferdi olarak da ikincilik elde etti.

Başarılı takımdan Ekin Ülvan Nisan ayında Belçika’da, Melisa Hıdırbozan ise Mayıs ayında Avusturya’da yapılacak olan müsabakalarda Milli Takım da yer alacak. İlayda Şahin’in ise Haziran ayında İtalya’da kampa katılacağı bilgisi verildi.

Reklam
Reklam

Minik Erkekler de jimnastikte Türkiye üçüncülüğünü elde ederek, Konak Belediyesi’nin göğsünü kabarttı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan dereceye ve milli takıma girme başarısını gösteren başarılı minik sporcuları tebrik ederek, başarılarının artarak devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz