Minik Kalplerle El Ele Derneği’nden Çocuk Evlerine Destek

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Ali Şahin, Minik Kalplerle El Ele...

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Ali Şahin, Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) Başkanı Nesrin Ercan ve beraberindeki heyetle Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u ziyaret etti. Mika-Der yöneticileri Fethiye ilçesinde iki, Muğla merkez ve Kavaklıdere’de birer çocuk evinin iç döşemesini yaptırdı.

Vali Vekili Kurt, ziyarette yaptığı konuşmada, katkılarından dolayı derneğe teşekkür etti. Devlet ve sivil toplum kuruluşlarının yakın ilişki içinde olmasının hem hizmet kalitesini arttıracağını hem de çalışanlara moral vereceğini belirterek, “Yapılan çalışmalar, bu tür yardımlarda bulunmak isteyenlere örnek olur. Çok önemli ve insani bir alanda yardım ettiğiniz için çok değerli ve anlamlı buluyoruz. Bütün insanların aynı davranışı göstermesi gerekir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mika-Der Başkanı Ercan ise Muğla’nın, üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir il olduğunu vurguladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın himayesindeki 0-18 yaş çocuklar için çalıştıklarını söyleyen Ercan, “Biz bu yola hizmet etmeye talip olarak çıktık. Kendimiz için bir beklentimiz yok. Çocuklar ancak sevgiyle büyür. Bu çocukları hayatla barıştırmayı hedefliyoruz. Bu çocuklar, doğru hedefleri ve rol modellerini örnek alsın istiyoruz. Bir çocuğu bu topluma kazandırırsak bile büyük başarıdır.” dedi.

Vali Vekili Kurt, Mika-Der yöneticilerine Muğla’ya yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: