Minik Karatecilerin 23 Nisan Coşkusu

Erzurum GHSİM ve Karate Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen Minikler Karate 23 Nisan Karate Turnuvası...

Erzurum GHSİM ve Karate Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen Minikler Karate 23 Nisan Karate Turnuvası yapıldı. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi yönetiminde gerçekleşen kata ve kümite maçları öncesi düzenlenen açılışta minik karateciler Türk bayraklarıyla seremoniye çıktı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate Bölge Başkanlığı’nın Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karate Kupası müsabakalarına katılım bir hayli yoğun oldu. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi yönetiminde yapılan ve 15 dolayında hakemin görev yapığı karate müsabakaları nefesleri kesti. Oldukça çekişmeli geçen minikler karate turnuvasına 276 minik karateci katıldı. Rekor katılımla gerçekleşen 23 Nisan Minikler Karate Kupası maçlarında minik karateciler ellerindeki Türk bayrakları ile seremoniye çıkarak büyük bir coşku yaşadı. Ellerindeki Türk bayraklarını sallayan minik karatecilere tribünlerde alkış tuttu. Dolu tribünler önünde yapılan açılış töreni ve karate müsabakaları nefesleri kesti.

Reklam
Reklam

ÇOCUKLARIN COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Dün Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan Minikler Karate Müsabakalarında çocukların coşkusu görülmeye değerdi. Veliler tatamideki çocuklarını görüntülemek için yarışa girdi. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, büyük bir ilgi gören 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karate Müsabakaları’nın çocukların bayramı için yaptıklarını belirtti. Çelebi, “Bugün burada çocuklarımız için buluştuk. Ortaya çok güzel bir tablo çıktı. Karate sporuna ilgi duyan ve destek veren tüm velilere ve ailelere teşekkür ediyorum. Bu spor ailelerin verdiği destekle büyüdü. Büyümeğe de devam edecek” dedi. Nefesleri kesen karate müsabakalarında dereceye giren sporculara madalya verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: