Minik öğrenciler Atatürk'ün evini ziyaret etti

Adana’da faaliyet gösteren Özel Burç Öge İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘’Atatürk Haftası’’ etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün Adana’yı...

Adana’da faaliyet gösteren Özel Burç Öge İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘’Atatürk Haftası’’ etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün Adana’yı ziyaretleri sırasında kaldığı evi ziyaret etti.
‘’Atatürk Haftası’’ etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Kasım ayı boyunca Adana’da da çeşitli organizasyonlara sahne oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 73’üncü yılında Özel Burç Öge İlköğretim Okulu 2’inci sınıf öğrencileri Atatürk’ün Adana’ya ziyaretleri sırasında kaldığı ‘’Atatürk Evi’’ni ziyaret ettiler.
Sınıf öğretmeni Cengiz Öztürk, Burç Okulları’nın öğrencilerine ‘’bilerek-görerek öğretme’’ konusunda büyük destek verdiğini belirterek, ‘’Kasım ayının anlam ve önemine uygun olarak öğrencilerimizi Atatürk Evi’ne getirdik. Çocuklarımız burada hem konak hakkında önemli bilgiler edindi, hem de Atatürk’ün Adana’ya gelişine ilişkin tarihi bilgileri öğrendi. Bundan sonraki dönemlerde de önemli gün ve haftaları şehrimizin olanakları el verdiğince çeşitli ziyaretlerle anmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz