Minik Öğrenciler Evcil Hayvan Hastanesini Gezdi

Ankara Keçiören'de evcil hayvanlara ve sokak hayvanlarına hizmet veren Keçiören Belediyesi Evcil Hayvan Hastanesi, Keçiörenli...

Ankara Keçiören'de evcil hayvanlara ve sokak hayvanlarına hizmet veren Keçiören Belediyesi Evcil Hayvan Hastanesi, Keçiörenli minik konuklarını ağırladı.

Anaokulu öğrencileri, evcil hayvanlara ve sokak hayvanlarına sağladığı hizmetlerle örnek olan Keçiören Belediyesi Evcil Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde hastaneyi gezen minikler, Keçiören'de evcil ve sokak hayvanlarına yönelik tedavi, aşılama ve bakım hizmetleri veren hastaneyi gezerek ameliyat edilmiş köpek ve kedileri görme ve tanıma imkanı buldu. Hastaneyi veteriner eşliğinde gezen minik konuklar hastane ve hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Yavru hayvanları seven çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Hayvan sevgisini küçük yaşta aşılamanın gerekli olduğunu belirten anaokulu öğretmenleri, öğrencilerin gezerek ve görerek öğrenmelerinin önemine vurgu yaptı. Öğretmenler ve minik öğrenciler kendilerine imkan sağladığı için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: