Minik Öğrenciler Gazete Çıkardı

Sorgun İlçesi İncesu Köyü İlköğretim Okulu 1, 2. ve 3. sınıf öğrencileri 'Kardelen İncesu Gazetesi' ismini verdikleri gazetenin birinci sayısını

Sorgun İlçesi İncesu Köyü İlköğretim Okulu 1, 2. ve 3. sınıf öğrencileri 'Kardelen İncesu Gazetesi' ismini verdikleri gazetenin birinci sayısını çakardı.

Yaklaşık bir ay süren bir çalışma sonrasında çıkarılan gazetenin ilk sayısının okuyucular tarafından çok beğenildiğini belirten Sınıf Öğretmeni Gökhan Yavuz, gazetenin ikinci sayısının Haziran ayının ortasında çıkarılacağını belirtti.

Yavuz, gazetenin çıkarılmasında 20 öğrencinin emeği olduğunu kaydederek, "Bir öğretmen olarak ben bile bir gazeteyi çıkarmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Çok emek verdik. Öğrencilerim 4 sayfalık gazetenin yazılarını hazırlayabilmek için iyi bir işbirliği ortaya koydular ve gördüğünüz gibi güzel bir gazete çıkardık" dedi.

Reklam
Reklam

Gazeteyi velilerin de çok beğendiğini ifade eden Yavuz, ancak fazla bastıramadıkları için üzüntü duyduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz