Minik Öğrenciler, Kardeş Okullarına Kitap Ve Kırtasiye Malzemesi Gönderdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde minik öğrenciler, kumbarada topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini kardeş okullarına gönderdi. Manavgat...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde minik öğrenciler, kumbarada topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini kardeş okullarına gönderdi.

Manavgat Bahçeşehir Anaokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kırtasiye Kumbarası oluşturdu. Kumbarada kitap ve kırtasiye malzemeleri biriktirildi. Malzemeler daha sonra kardeş okul Siirt Baykan Nene Hatun Anaokulu'na yollandı.

Manavgat Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Gülşah Enhoş, Okul Aile Birliği, öğrenci, öğretmen ve velilerle birlikte Kırtasiye Kumbarası'nda kitap ve kırtasiye malzemeleri topladıklarını söyledi. Malzemeleri kardeş okulları Siirt Baykan Nene Hatun Anaokulu öğrencilerine kargo ile gönderdiklerini kaydeden Enhoş, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kumbarada biriktirdiğimiz kitap ve kırtasiye malzemelerini kardeş okulumuz öğrencilerimize gönderdik. Bu tür projelerin 2 okul öğrencileri arasında dostluk köprüsü oluşturacağına inanıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: