Minik Öğrenciler Medical Park’ta

Medical Park Samsun Hastanesi’ni bir kreş öğrencileri ziyaret etti.Misafirlere Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin eşlik...

Medical Park Samsun Hastanesi’ni bir kreş öğrencileri ziyaret etti.

Misafirlere Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin eşlik etti. Minikler diş, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları ve fizik tedavi bölümlerini gezdiler. Doktorlara sorular soran çocukların, ziyaretten mutlu oldukları gözlendi.

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayhan Yiğithan, miniklerin sorularını cevapladı ve hasta olmamaları için dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgi verdi. El yıkama, diş fırçalama, tuvalet temizliği, el ve tırnak bakımı, saç bakımı ve mendil kullanımının da hastalıklara karşı önemli bir önlem olduğunu söyleyen Dr. Yiğithan, çocukların iyi öğrenebilmeleri, derslerinde başarılı olmaları, vücut direncinin yüksek olması için düzenli uyku alması gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonrasında çocuklara hediyeler veren Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin, “Çocuklarımız bu ülkenin geleceği, çocuklarımızın sağlıklı ve bilinçli bir nesil olarak yetişmesi için tüm gücümüzle çalışıyor ve onlara destek veriyoruz. Öğrencilerini bilinçlendirmek adına bu organizasyonu düzenleyen Minik Adımlar Kreşi öğretmenlerine ve yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: