Minik Öğrencilerden Başkan Ertem’e Teşekkür Ziyareti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Atatürk İlköğretim Okulu 1/G sınıfı öğrencileri Defne Azcan, Asude Akay, Nisa Gündüz...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Atatürk İlköğretim Okulu 1/G sınıfı öğrencileri Defne Azcan, Asude Akay, Nisa Gündüz ve Hüseyin Efe Gökçe, 1/G sınıfı sınıf öğretmeni Sevil Şanlı ile öğrenci velisi İncihan Gökçe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret ederek, daha önce okula gönderdiği 26 sıra için Başkan Ertem’e teşekkür ettiler.

Minik öğrencileri tek tek öpüp onlarla bir süre sohbet eden Başkan Ertem, dersleri hakkında bilgi aldı.

Öğrenci Velisi İncihan Gökçe, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in Atatürk İlköğretim Okulu'na çift kişilik 26 sıra hediye ettiğini hatırlatarak, "Başkanımızın okulumuza aldığı sıralar 1/G sınıfına konuldu. Bu sınıfımız okulumuzun en çok öğrencisi olan sınıfıdır. Çift kişilik 26 sırada 52 öğrenci oturuyor. Size ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ziyaret nedeniyle öğrenciler ile öğretmenleri Sevil Sanlı ve öğrenci velisi İncihan Gökçe’ye teşekkür ederek, “Eğitim bizim baş tacımızdır. Asli görevimiz olmamasına rağmen eğitime katkı bizim önceliğimizdir. Atatürk İlköğretim Okulu merkez okullarımızdan birisi ve bizim için önemli olan bir okulumuzdur. Bizlere bildirdiğiniz ihtiyacı seve seve yerine getirdik. Okullarımızın neye ihtiyaçları olursa her zaman karşılamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da okulların ne ihtiyacı olursa olsun elimizden geldiğince karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: