Minik Öğrencilerden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Bolu İzzet Baysal Anaokulu öğretmenleri ve minik öğrenciler, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.İzzet...

Bolu İzzet Baysal Anaokulu öğretmenleri ve minik öğrenciler, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

İzzet Baysal Anaokulu Müdürü İsmail Bilge, beraberindeki Müdür Yardımcısı Songül Bal Kusnacı, Rehber Öğretmen Fatma Eryol, Okul Aile Birliği Temsilcisi Ali Akdeniz ve anasınıfından dört öğrenci ile birlikte belediyeye gelerek Başkan Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan İzzet Baysal Anaokulu Müdürü İsmail Bilge, “Geçtiğimiz günlerde okulumuzun bahçe düzenlemesi ile Bolu Belediyesi’nden bazı taleplerimiz olmuştu. Sağ olsun başkanımız bizleri geri çevirmeyerek taleplerimizi karşıladılar. Bizde öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte kendilerine teşekkür etmek için bir ziyaret gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da, ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, “İlimizde faaliyetlerini sürdüren eğitim kurumlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu destek ve katkılarımız bundan sonrada devam edecektir. Bende ziyaretleri ile beni onurlandıran İzzet Baysal Anaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İzzet Baysal Anaokulu öğrencileri Başkan Yılmaz’a çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: