Minik öğrencilerden dil gecesi

Bursa Özel İlkbahar İlköğretim Okulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri, Türkçeyi daha güçlü bir dil yapmak...

Bursa Özel İlkbahar İlköğretim Okulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri, Türkçeyi daha güçlü bir dil yapmak için gece düzenledi. Birbirinden güzel tanıtımlar ve şiirlerin yer aldığı geceye birlik mesajları damgasını vurdu.
Velilerin de katıldığı gecede konuşma yapan okul müdür yardımcısı Mahmut Göçmen, “Bu topraklardan tüm dünyaya dağılan Türkçe, son yıllarda daha hızlı ve büyük adımlarla dünya dili olma yolunda ilerliyor. Bu gecede ise okulumuzun minik öğrencileri buna küçümsenmeyecek bir katkı sağladı. Kendilerini emeğinden dolayı kutluyorum.” dedi.
Öğrenciler tarafından hazırlanıp seslendirilen şiir, sahne gösterileri ve tanıtım bölümüyle devam eden program, Türkçe şarkılarla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz