Minik Öğrencilerden Kanser Hastalarına "su" Desteği

Beyaz Zambak Eğitim Kurumlarına bağlı kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören öğrenciler, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Şahinur Dedeman Kemik İliği ve

Beyaz Zambak Eğitim Kurumlarına bağlı kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören öğrenciler, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Şahinur Dedeman Kemik İliği ve Kök Hücre Nakli Hastanesi'ne, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla satın aldıkları 400 koli su hediye etti.

Şahinur Dedeman Kemik İliği ve Kök Hücre Nakli Hastanesi'ni ziyaret eden minik öğrenciler, burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Melikgazi Beyaz Zambak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Nefise Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her ay yeni bir kampanya düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Bu ay ki kampanyalarının sloganının "Su ile Hayat Verelim" olduğunu ifade eden Sarıkaya, şunları anlattı:

"Öğrencilerimize bizim gibi musluklardan akan suyu tüketemeyen hastaları anlattık, suyun hem bizim hem de onlar için önemini anlattık. Bu çerçevede Melikgazi, Alparslan ve Esenyurt şubelerimizde eğitim gören her çocuğumuz harçlıklarından biriktirdikleri paralarla birer koli pet şişi ve bardaklarda kaynak suyu aldı. Bugün hastanemize 400 koli su getirdik. Sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Ziyarette, Alparslan Beyaz Zambak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Tuba Atlı ve Münife Acıkalın Beyaz Zambak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Aslı Gög ile öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz