Minik Öğrencilerden Kaü Rektörüne Ziyaret

21 - 31 Mayıs tarihleri arsında kutlanan 7'nci 'Çocuk Şenliği ve Festivali' kapsamında...

21 - 31 Mayıs tarihleri arsında kutlanan 7'nci 'Çocuk Şenliği ve Festivali' kapsamında Namık Kemal İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve Anasınıfları Komisyon Başkanı Hasan Demir Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan'ı ziyaret etti.

Kafkas ve yöresel kıyafetler giyen minikler ve öğretmenleri, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından karşılandı. Özcan, miniklerle tek tek tanışarak uzun süre sohbet etti.

Miniklerle özel olarak ilgilenen KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, kız ve erkek öğrenciler ile öğretmenlere özel hediyeler verdi. Miniklere yiyecek ve içecek ikram eden Özcan, daha sonra Anasınıfları Komisyon Başkanı Hasan Demir ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

Hasan Demir'in ana sınıflarında eksik olan bazı fiziki iç donatımları için Rektör Özcan'dan destek istedi. Özcan'da üniversitenin imkanları doğrultusunda kendilerine bu yönde destek vereceklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda ise minik ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Özcan, minik misafirlerini kapıya kadar yolcu etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz