Minik Öğrencilerden Örnek Davranış

Kırşehir Özel Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek, Kırşehir Belediyesi Hayırevi'ne bağışta bulundu.

Kırşehir Özel Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek, Kırşehir Belediyesi Hayırevi'ne bağışta bulundu.

Öğretmenleri ile birlikte Hayırevi'ni ziyaret eden öğrenciler, kullanmadıkları giysiden oyuncağa kadar pek çok malzemeyi, ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere Hayırevi Yetkilisi Selim Mert'e teslim ettiler.

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Menekşe, Hayırevi Yetkilisi Selim Mert ile birlikte Hayırevi'ni gezen öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında da bilgi aldılar.

Reklam
Reklam

Örnek olacak bir davranış sergileyen öğrencilerin, Hayırevi'ne yaptıkları yardımlar hakkında bilgiler veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Menekşe, "İlköğretim çağındaki öğrencilerin takdire şayan bir davranış sergilemeleri şehre örnek bir davranış olmasını umut ediyorum. Ayrıca Özel Kılıçaslan İlköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine de sergiledikleri takdirlik davranışlarından dolayı da teşekkür ediyorum. Yardımsever bütün vatandaşlara da sesleniyorum. Gönül rahatlığı ile bağışlarınızı Hayırevi'ne yapabilirsiniz. Unutmayınız ki, ihtiyaç sahiplerine en kolay ulaşmanın adresi de yine burasıdır. Yapılan yardımlarda emin olunuz ki, en doğru adrese ulaşmaktadır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: