Minik Öğrencilerden Polat'a Teşekkür Ziyareti

Bayburt'taki Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bayburt'taki Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Kaleardı 75. Yıl İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri, söz konusu okulun müdürü Mikail Yıldırım ve öğretmenleri Nilgün Yıldırım ve Adil Kacır ile Bayburt Belediye Başkanı Polat'ı makamında ziyaret ederek, okullarında yapılan etkinlik salonuna katkılarından dolayı Polat'a teşekkür edip çiçek verdi. Polat İse ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayburt Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımızın bu tür çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve bundan sonra da desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Şehrimizde eğitim kalitesinin daha da yükselmesi adına bu tür katkılarımız bizi son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimizin sağlığını düşünerek bu gibi çalışmaları gerçekleştiren siz öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bu anlamlı çiçek için minik öğrencilerimize de teşekkür ediyorum" dedi. Yıldırım da "Birinci sınıf öğrencilerimizin kışın aşırı soğuklarda dışarı çıkmadan okul içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlamak amacıyla onlara yönelik etkinlik salonu yaptık. Bu salonumuzdaki gerekli eşyaların temin edilmesinde katkılarını esirgemeyen Polat'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyarette Polat, minik öğrencilere içerisinde hikaye kitabı, defter ve kalem gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: