Minik Öğrencilerden Ziyaret

Özel Lider Sevgi Dünyası Anaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ı makamında ziyaret...

Özel Lider Sevgi Dünyası Anaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ı makamında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Lider Sevgi Dünyası Anaokulu’nun minik öğrencileri, Okul Müdürü Ülker Akkaya ve öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’a çiçek sunup, yapmış olduğu Türkiye Haritası tablosunu takdim ettiler.

Anaokulu Müdürü Ülker Akkaya, “Özel Lider Sevgi Dünyası Anaokulu öğretmen, öğrenci ve idarecileri olarak sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Öğretmenler olarak tüm isteğimiz öğrencilerimizin iyi insan olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu anlamda öğretmenler çocuklarımız için en iyi rol modelidir. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay’ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: